Centrum-G Uncategorized Web Some.0 en de staat van verwarring

Web Some.0 en de staat van verwarring

Veel mensen vinden het onweerstaanbaar dat het hebben van een website met zich meebrengt, maar worden bang als ze het probleem ‘webfuncties of webontwikkeling’ horen. Desalniettemin hoeft u geen consultant te zijn met kennis van computerprogrammering om een grote website te maken? Gelukkig is het maken van een eersteklas website niet zo lastig, vooral omdat het klinkt als de afstandsbediening de plannen bevat.

Webinhoudartikelen zijn niet de enige website laten maken tekst op een website. Het totale aantal afbeeldingen, teksten, Flash en soortgelijke toepassingen moet dus goed onder de aandacht van het bedrijf staan.

MeasureIt 1.4.10 – Teken een liniaal over een webpagina om de breedte, hoogte of uitlijning van pagina-elementen in pixels te controleren. Deze liniaal is echt een van de handigste add-ons die ik heb gebruikt.

Voordat u aan het aantrekkelijke gedeelte van de website begint te werken, moet u aan het product van uw website werken. Mensen willen tenslotte met uw pagina praten in plaats van alleen maar aantrekkelijke foto’s! Pak een notitieblok of notitieboekje en noteer de specifieke gebieden waarvan u denkt dat anderen deze willen bezoeken. ‘Over mij’, ‘home’ en ‘links’ zijn doorgaans goede pagina’s om u te helpen verhuizen.

Natuurlijk kunt u zoveel technische termen gebruiken als u wilt in uw webontwikkelingsartikelen, dat wil zeggen dat als u weet dat uw lezers allemaal collega-webontwerpers zullen zijn. Omdat anders een verband met mensen gemakkelijk zal ontbreken in uw jargon, omdat u de neiging heeft niet te weten wat u eigenlijk zegt. Uw beoogde boodschap gaat verloren en uw artikelen zijn totale verspilling omdat niemand mensen kan begrijpen.

Hoewel outsourcing een steeds populairder wordende manier van ‘sparen’ is, weet u ook dat haar lagere uurtarief geen lagere financiële impact op het project heeft. Het is vaak veel beter om een echte professional €100,- per uur uit te geven in plaats van een extern team in te huren voor €10,- per uur, of omdat de professional precies weet wat de gemakkelijkste manier is om het uit te voeren. Denk eens aan elk huisproject dat je ooit hebt gedaan. Natuurlijk, het ziet er eenvoudig uit als iemand naar een programma voor het verbeteren van een appartement kijkt, maar als het erop aankomt, is het na verloop van tijd waarschijnlijk beter om gewoon voor je werk te betalen.

Als je het leuk vindt om dit te doen, is de kans groot dat website-ontwerp iets is dat je zou willen doen. Vooral als je het leuk vindt om tot in de vroege ochtenduren met code te rommelen! Experimenteren is echt de belangrijkste factor bij het ontwerpen van websites. Vooral als je net begint, draait het vooral om tijd en ervaring.