Centrum-G Business Hoeveel sociale mediaplatforms moet u onderhouden voor uw bedrijf

Hoeveel sociale mediaplatforms moet u onderhouden voor uw bedrijf

Er zweven talloze sociale mediasites rond op internet. En velen van hen doen het goed in hun eigen niche van zaken door veel gebruikers te bezitten. Maar wat te doen als u erover nadenkt Verbind met Vinyadmedia om sociale-mediasites voor uw bedrijf te onderhouden! Hoeveel van hen kun jij volgen? Hoeveel daarvan zouden werken? Geen zorgen, want na jarenlang browsen, observeren en persoonlijk onderzoek, evenals samenwerking met enkele bedrijven, heb ik de volgende platforms essentieel gevonden om te onderhouden:

Facebook: dit platform is meer dan essentieel en er zijn tegenwoordig maar heel weinig mensen over de hele wereld die de naam van deze sociale-mediasite niet zouden hebben gehoord. Het onderhouden van een bedrijfspagina op Facebook is mogelijk het eerste en belangrijkste dat u voor uw bedrijf moet doen na het opzetten van uw website.

Twitter: Twitter is een ander platform met een sterke aanwezigheid op sociale media. Het is gemakkelijker om populaire personen en bedrijven te volgen die u leuk vindt. En de tweettekenlimiet van 140 alfabetten maakt het een nauwkeurig op berichten gebaseerd platform voor sociale media. Er is geen pluis en alleen precieze berichten worden via deze site verzonden. Ook uw bedrijf moet dit profiel behouden.

LinkedIn: Linked in heeft de afgelopen tijd een sterke invloed gehad op de socialemediasector. Het is noodzakelijk om een gelinkte pagina voor uw bedrijf bij te houden om de professionele houding van uw bedrijf te behouden. Linked in is in feite een professioneel platform en het beste platform waar je niet alleen je eigen bedrijfspagina kunt onderhouden, maar ook een glimp kunt opvangen van je concurrenten.

Google+: Het is belangrijk om een Google+ profiel voor uw bedrijf bij te houden, aangezien dit ook nodig is om toegang te krijgen tot YouTube. En een YouTube-profiel moet worden gegarandeerd om weinig videoprofielen van uw bedrijf te demonstreren. Mensen vinden het leuk en het helpt ook om een goede indruk te maken.

Pinterest: Veel bedrijfssectoren: met name mode, wieden en sieraden doen het goed op platforms zoals Pinterest. Er moet een Pinterest-profiel voor uw bedrijf worden onderhouden om al die benodigde foto’s te taggen om het in een bord te kaderen en om de URL van uw bedrijfssite toe te voegen om verkeer te genereren dat onvermijdelijk is voor uw bedrijf.

Er zijn talloze platforms voor sociale media. Er zijn platforms zoals: Mocospace, Instagram, Tumblr en nog veel meer. Maar de bovenstaande platforms zijn breed toegankelijke platforms. Het kan geen kwaad als je steeds meer social media platformen wilt onderhouden. Hoe meer u dekt, hoe beter de kansen zijn om uw bedrijf te laten groeien. Maar deze platforms moeten eerst worden gegarandeerd en dan kun je nadenken over specifieke targeting op Tumblr, Orkut enzovoort. En afhankelijk van uw locatie en niche van uw bedrijf kunnen de aanvullende socialemediaplatforms variëren. Bijvoorbeeld: Ben je een muziekliefhebber en wil je snel groeien onder luisteraars die van muziek houden, dan zouden platformen als: Zoripa handig blijken te zijn. Maar de vijf sociale-mediaplatforms waarop ik de nadruk heb gelegd, zijn onvermijdelijk voor uw bedrijf om te behouden, ongeacht uw niche van het bedrijf.