Centrum-G Uncategorized Geld verdienen met iPhone-apps: een stapsgewijze handleiding

Geld verdienen met iPhone-apps: een stapsgewijze handleiding

Ik durf te wedden dat je nooit had gedacht dat de iPhone zo alarmerend populair zou worden. Maar dat is wel zo, en bij de beveiliging negeer je het eenvoudigweg, evenals de talloze applicaties die in de Apple App Store rondzweven.

Ga samen met de app store en kijk naar enkele van de mobiele app-ontwikkelingen die consumenten verkopen. App laten maken Ze verdienen aanzienlijke dollars voor elke download die ze verkopen – dat kan veel geld opleveren. Nu gelezen zijn over het algemeen geselecteerde best verkopende apps – omgeving. zelfs geweldig! Mensen verdienen geld door slecht gemaakte apps te verkopen.

Vervolgens moet je de app visueel op een manier weergeven die gebruikers echt aanspreekt. Het zou aan jou moeten zijn om te navigeren, en bovendien gemakkelijk in het oog te houden. AppMakr, een van de vele programma’s die goed werken in deze arena, is een uitstekende keuze voor app-ontwerp. Verrassend genoeg brengt AppMakr kosten met zich mee. Je zult andere online tools gebruiken om app-lay-outs te maken voor iemand in specifieke sectoren, terwijl de muziekindustrie actief is. Het kan de moeite waard zijn om te kijken of je een markt kunt bereiken.

App Dev Secrets laat iets cruciaals zien over app-ontwikkeling. Elke ochtendcursus is er een sectie waarin wordt geleerd hoe u fouten kunt debuggen en verwijderen die uw applicatie kapot maken. Bugs zijn erg vervelend en kunnen ervoor zorgen dat mensen deze programma’s niet meer gebruiken. Daarom is het om je apps op zijn minst actueel te houden, zodat mensen geen negatieve klachten achterlaten en overstappen naar je eigen concurrenten. Mensen zijn er misschien van overtuigd dat het debuggen van rrs ongelooflijk moeilijk te leren is, maar nadat ze hebben ontdekt hoe ze moeten debuggen, is het meestal erg klein. De informatie over app-ontwikkeling in dit programma is fantastisch, maar het slechte is dat de video’s vaak erg ongebruikelijk zijn, wat mensen tegenwoordig kwaad kan maken.

Jouw app: kan het mensen blij maken, blij maken of op de een of andere manier een volledige dag opvrolijken? Zelfs als u een onderliggende commerciële boodschap of aanleiding vindt om uw app te hebben, moet deze gemaakt worden om te lachen en te lachen. Plezier kan de lasten van de dag verlichten en mensen geliefd maken bij u of uw merk. Er is absoluut veel bewijs dat onsmakelijk en inferieur ondersteunt dat het tevreden of gelukkig maken van mensen uw boeven aan u verbindt. Denk eens aan de vraag wanneer u een zeer goede service van een provider nodig heeft. Was u daarna loyaler?

Is er een groep mensen die gebruik kan maken van de app? Is er een gerichte markt van potentiële gebruikers? Het is onwaarschijnlijk dat iemand die van handwerken houdt, mijn voetbal-app wil (en ik ook niet hun handwerk-app). Maar misschien houden ze sterk rekening met iets dat te maken heeft met borduren of handwerken. Hongerige fans in een niche zullen een fantastische app verslinden. Deze mensen zullen potentieel geen gebruik maken van de iPhone- of iTouch-applicatie, maar zij zullen evangelisten worden voor u, uw app en de diensten die u ontvangt als u ze goed behandelt. Het product zijn mensen geweest die u aan uw zijde nodig heeft.

Ook een geheime tip: als het gekochte speelgoed en accessoires voor je digitale huisdier uit de Gotchi-winkel en harige vriend sterft, mag je misschien opnieuw beginnen met het gebruiken van een nieuw huisdier, maar er is altijd iets goeds als je al je systemen kwijtraakt. Laat uw huisdier dus niet overlijden!